Dance

Published on september 25th, 2018 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Binkbeats opent Love Music

Met Love Music lanceert de Doelen een nieuwe serie concerten. Love Music brengt spannende cross-overs tussen world, jazz en klassiek met pop, spoken word en elekronica: muziek van nu, door artiesten die niet in hokjes denken. “Denk aan ruige muziek uit de underground van Parijs, smaakvolle Indie uit Istanbul en vette spoken word met een boodschap”, aldus Elda Dorren, Doelenprogrammeur en curator van Love Music. Love Music gaat over liefde voor muziek en de serie richt zich dan ook op de optimale muziekervaring. “Toffe acts, maar met de perfecte akoestiek van een concertzaal, in een geïsoleerde setting, waar er niet doorheen wordt gekletst of iedereen met zijn telefoon bezig is: een focus op de pure ervaring van muziek luisteren en erop dansen”. Donderdag 27 september is Binkbeats de openings-act van Love Music. Binkbeats haalde met zijn serie Beats Unraveled miljoenen views op het Londense dj-platform The Boiler Room en was onder meer percussionist van The Kyteman Orchestra.

Rauw, intiem & clubby

Love Music brengt van september 2018 tot en met mei 2019 concerten uit verschillende genres van ongeveer een uur, zonder pauze en met wisselende hosts en DJ’s. De aankleding van de avonden is in de sfeer van Love Music: rauw, intiem, clubby en na de show draait een DJ een passende set om nog een drankje te doen en na te dansen.

“Binkbeats is de perfecte artiest voor de openingsavond: hij is een echte wizard die op het podium organisch opgebouwde elektronica creëert, waarbij hij zelf alles inspeelt op gitaar, bas, keyboards, en heel, heel veel percussie. Hij maakt muziek van nu, zonder gehinderd te worden door labels of genres.”, Elda Dorren

Toegankelijk en kwaliteit voor de echte music lover

Met namen als Binkbeats, Akua Naru, Soufiane Saidi & Mazalda, Stargaze, Anoushka Shankar en Philip Glass staat Love Music garant voor hoge kwaliteit en toegankelijkheid. Onderaan dit bericht een overzicht van concerten binnen Love Music. Gedurende het seizoen worden nieuwe concerten bijgeboekt.

Kaarten

Kaarten voor Love Music zijn te verkrijgen bij de kassa van de Doelen, online via www.dedoelen.nl en telefonisch via 010-2171717. Vanaf €10.


There is no ads to display, Please add some

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑