Dance

Published on april 1st, 2019 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Montell Jordan komt met Electro House Remix

Vandaag brengt Reckords de remix uit van ‘No Limit’ met o.a. Montell Jordan en Dwight Dissels. Het is een samenwerking met het Adem Project die het nummer heeft geschreven. Het nummer is eerder uitbracht in een akoestische versie. Waar het Adem Project zich normaal focust op Nederlandstalige pop, soul en hedendaagse kerkmuziek, is er nu samengewerkt gezocht met de Zweedse Simon Viklund om er een goede remix van te maken.

Simon Viklund is o.a. video game composer van games als Tom Clancy’s Ghost Recon, Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition en PayDay.

Jaïr Sagström van Reckords benaderde Simon Viklund, omdat het Adem Project graag experimenteert met sounds. Na de studio versie van hun vorige hit Adem is dit een nieuwe track die het Adem Project uitbrengt. Omdat de leden van het project verschillende culturele achtergronden hebben willen ze dat ook graag in hun uitingen naar voren brengen.

Exclusief optreden bij de zandverhalen met ‘Jezus’ Ted Neeley

De Amerikaanse acteur Ted Neeley, vooral bekend van zijn rol als Jezus in de film Jesus Christ Superstar uit 1973, opent op 2 april de permanente expositie van zandsculpturen in Elburg. Dwight Dissels, die Jezus speelde in The Passion, zal daar ook met het Adem Project optreden. Tijdens de opening zullen meer opvallende namen aanwezig zijn uit de wereld van kunst, kerk, wetenschap, politiek, muziek en televisie.

Een all star-formatie

Initiatiefnemer Filemon Peroti heeft de all star-formatie samengebracht. Dwight Dissels, Jay Way, Filemon Peroti (G-Time), William Wixley, Reyer, Christiana Bohorguez (TV programma Beste Singer Songwriter van Nederland), Abigail Martina (The Voice), Roald Schaap, Elvis E, Chesron Sminia (Rechtstaat), Amy de Jager en Ann Michelle Lee en maken onderdeel uit van het bonte gezelschap.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑