Jazz

Published on juni 28th, 2018 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Con Brio bevestigt club shows in oktober

CON BRIO, de uit San Francisco afkomstige soul/r&b band komt in oktober van dit jaar naar Nederland voor een serie van 3 clubshows. De band rond charismatische zanger Ziek McCarter, die deze zomer al volop in de belangstelling staat met de release van hun nieuwe album ‘Explorer’ en hun terugkeer naar North Sea Jazz, bevestigt voor dit najaar clubshows in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen.

Con Brio werd in 2013 opgericht door zeven muzikanten met verschillende achtergronden maar een gemeenschappelijke liefde voor de energieke Bay Area funk en psychedelische soul. Al gauw veroverden ze met hun sensationele live shows de US en daarna Europa en Japan waar hun hardcore funk sound in de traditie van Sly & The Family Stone lovende kritieken kreeg. De aanstekelijke soul/r&b songs en krachtige teksten over onrechtvaardigheid en de Black Lives Matter movement maakten van hun eerste album Paradise (2016) een inspirerend en succesvol debuut.

In hun relatief korte bestaan heeft Con Brio een indrukwekkende live reputatie opgebouwd. Na de release van hun eerste album speelden ze de grote festivals in Japan, Canada, US en Australië. In de US leverde hun dat de titel ‘Best new live band in America’ op en de Nederlandse vakpers noemde Con Brio een van de grote verrassingen van North Sea Jazz 2016.

Con Brio Explorer Club tour 2018

  • 10 oktober – Lantaren Venster, Rotterdam
  • 11 oktober – Bitterzoet, Amsterdam
  • 12 oktober – Doornroosje, Nijmegen
  • Ticketverkoop start zaterdag 30 juni a.s. om 10.00 uur via de websites van de zalen en www.ticketmaster.nl
  • Vind de volledige speellijst van Con Brio in Nederland, inclusief de zomerfestivalst in juli, op thebandconbrio.com

There is no ads to display, Please add some


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑