Eerste namen bekend en voorverkoop gestart voor Baroeg Open Air

De Zwitserse band Samael en het Belgische duo Vive La Fête zijn de eerste namen van Baroeg Open Air 2019. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 september in het Rotterdamse Zuiderpark.

Je verwacht het niet, maar Zwitserland heeft best veel invloedrijke metalbands voortgebracht. Celtic Frost is de bekendste, maar ook Samael speelt een belangrijke rol in de metalgeschiedenis. Album na album weet het viertal indruk te maken en ook op het podium staat er een act waar je u tegen zegt. Donker, bombastisch en intrigerend.

Het opvallende duo Vive La Fête uit Gent is al zo’n twintig jaar succesvol met een energieke combinatie van op new wave geïnspireerde electro en rauwe rockklanken. Het is dansbaar, sexy, een beetje kitsch zelfs. Tel daar Franstalige lyrics bij op en de uitkomst is Vive La Fête, het project van dEUS-bassist Danny Mommens en zijn geliefde Els Pynoo.

Voorverkoop

In 2018 was een crowdfund nodig om BOA door te kunnen laten gaan, vanaf 2019 wordt een bescheiden entreeprijs in rekening gebracht voor het festival. Deze extra inkomsten zijn nodig om het voortbestaan van Baroeg Open Air in de toekomst veilig te stellen en worden dit jaar geïnvesteerd in het verder verbeteren van het programma, de horeca en het comfort voor de bezoekers.

De Early Birds tickets zijn nu verkrijgbaar en zijn €6,66,-. Let op: er zijn slechts 666 Early Birds verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Bezoekers t/m 12 jaar hebben gratis entree. Ticketlink: https://boa.stager.nl/web/tickets/327711