Judy Blank brengt de Morning tapes uit

Na het album ‘Morning Sun’ en de EP ‘Morning After’ besloot Judy Blank om een selectie nummers van beide releases opnieuw op te nemen; de Morning Tapes.

Dit deed ze akoestisch, in één take opnames met een lo-fi sound via een Tascam Taperecorder op haar slaapkamer en kreeg daarbij hulp van Pablo van de Poel (DeWolff). 1995 (Morning Tapes Version) is de eerste track & video die ze naar buiten bracht. Samen met het prestigieuze Metropole Orkest nam ze dit nummer ook op, maar dan zo grootst mogelijk.

Deze nummers werden samengevoegd op een limited 7” vinyl en werd uitgebracht op Record Store Day Nederland. Eind mei bracht ze een tweede nummer van de Morning Tapes uit: Little Movies. Een nummer van de Amerikaan Aaron Lee Tasjan. De versie van Judy Blank is een kwetsbare en spontane.

De EP bevat in totaal 8 tracks die worden uitgebracht op een exclusieve 250 cassettes in vier verschillende kleuren: https://we.tl/t-KKVndWyK9b. De cassettes zijn te verkrijgen via Music On Cassette: https://www.musiconcassette.com/releases/judy-blank-the-morning-tapes/