Nederlandstalig

Published on juli 10th, 2018 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Bijzonder concert Yves Berendse in Theater Tuschinski

Op 4 september 2018 geeft Yves Berendse zijn eerste grote solo concert in Theater Tuschinski. De locatie voor het concert is op z’n minst bijzonder te noemen. Yves maakt hiermee een opvallende stap in zijn live carrière.

De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een vaak geziene gast op de Nederlandse podia. Landelijke hits zoals ‘ Zin In Jou’ en ‘Als Ze Danst’ worden luidkeels meegezongen en zijn dynamische performance zorgt ervoor dat Yves Berendse zijn plaats tussen de grote namen van het Nederlandse lied inmiddels ruimschoots heeft verdiend.

Het concert in Tuschinski wordt Yves’ grootste live concert tot nu toe. Tegelijkertijd is dit concert de releaseparty van Yves’ debuutalbum ‘Het Einde Van Het Begin’ dat eind augustus verschijnt.
Voor de lancering van zijn eerste album én zijn eerste grote concert, was het Tuschinski Theater de logische keuze’. Het is al geruime tijd geleden dat er een concert georganiseerd is in het bijzondere theater. En voor Yves is het een droom die uitkomt. Yves: “Als kleine jongen kwam ik vaak in Tuschinski, vooral voor de James Bond films en droomde van een carrière als 007 op het witte doek. Maar gelukkig ben ik zanger geworden. En om dan nu op dat podium mijn eerste album te presenteren is fantastisch”.

Het album ‘Het Einde Van Het Begin’ komt uit op 31 augustus. Voor de opnames van dit album werkte Yves met de top van de Nederlandse muziekindustrie. Muzikanten en producers die eerder ook werkten met artiesten als Waylon, Marco Borsato en Rene Froger staan aan de muzikale wieg van dit album.

Op 13 juli verschijnt de nieuwe single Lust waarvoor Yves werkte met John van Katwijk.

Tickets voor het concert in Tuschinski zijn verkrijgbaar vanaf 13 juli via yvesintuschinski.nl.

 

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑