Nederlandstalig Groots met een zachte G wintereditie

Published on september 13th, 2017 | by Coen Jonker

0

Winteredite ‘Groots met een zachte G’

Guus Meeuwis maakt traditie van Winteredite ‘Groots met een zachte G’ concerten in Ziggo Dome.

Komende winter wordt weer Groots! Guus Meeuwis heeft bekend gemaakt dat hij op 1 en 2 december van dit jaar de Ziggo Dome wederom gaat bezoeken voor een Wintereditie van zijn ‘Groots met een zachte G’ concerten. Daarvoor neemt de zanger naast zijn koffer met hits ook al het goede mee dat december te bieden heeft; van Sinterklaas, sneeuw en de Kerstman tot Oud & Nieuw en vuurwerk. De openbare kaartverkoop start aanstaande zaterdag.

Guus: “De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben! Die Winter concerten waren zó onwijs leuk dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen. Alsof we in een wervelwind van kerstelfjes en pepernoten waren beland, haha! Ik denk dat we met redelijke zekerheid kunnen zeggen dat we een nieuwe traditie zijn begonnen en hier nu elke winter terugkeren.

Groots met een zachte G – De Wintereditie vindt plaats op 1 en 2 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. De openbare kaartverkoop start zaterdag 16 september a.s. om 10.00 uur via www.guusmeeuwis.nl.

Groots met een zachte G – De Wintereditie – Ziggo Dome Amsterdam:
Vrijdag 1 december 2017
Zaterdag 2 december 2017

Groots met een zachte G 2018 – Philips Stadion Eindhoven:
Vrijdag 8 juni 2018
Zaterdag 9 juni 2018
Zondag 10  juni 2018


There is no ads to display, Please add some


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑