Nederpop

Published on januari 29th, 2019 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Krezip is terug

Krezip speelt dit jaar op Pinkpop. Pinkpop is de plaats waar het begon voor de band. De uitvoering van I would stay opgenomen op Pinkpop was de doorbraak, waarna hits en albums elkaar opvolgden.

Naast een set op Pinkpop speelt de band op 26 oktober in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor Krezip at Ziggo Dome start aanstaande vrijdag om 11:00 via de website van Krezip.

De band zelf over de reünie: “In 2019 vallen alle getallen op hun plek. Het is 10 jaar geleden dat Krezip stopte en Pinkpop bestaat 50 jaar. Een reünie was nooit een optie, tot we op een dag wakker werden en het ineens de énige optie was. En we willen het vieren, samen met jullie! Het leven, het feit dat we 10 jaar ouder zijn, allemaal gezond en nog steeds vrienden. We willen onze songs weer spelen, met z’n zessen, op Pinkpop en we sluiten ‘m af in de Ziggo Dome!“.

Krezip komt terug in de originele bezetting met Jacqueline Govaert (zang/piano), Annelies Kuijsters (gitaar/toetsen/zang), Anne Govaert (gitaar), Joost van Haaren (basgitaar), J.P. Hoekstra (gitaar) en Bram van den Berg (drums).


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑