Nederpop

Published on maart 1st, 2019 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Wulf & Miss Montreal brengen samen single Scared of Love uit

Een bijzondere samenwerking waar Wulf en Miss Montreal elkaar gevonden hebben. Scared of Love komt vandaag uit.

Het idee voor de song was er al langer. Wulf: “Ik had de song al een tijd geleden geschreven, maar het voelde voor mij niet als track die ik solo wilde uitbrengen. Pas toen Sanne aan boord kwam voelde het liedje echt af.” De band tussen de twee artiesten werd versterkt doordat zij begin dit jaar avond aan avond samen in Ahoy’ stond tijdens Vrienden Van Amstel Live.

Beide artiesten zijn dit voorjaar drukbezet. Miss Montreal toert vanaf eind maart tot aan de zomer langs alle Nederlandse theaters met haar vierde theatertour Fu-fu-fu-fuck it. Waarin Sanne vertelt over alle ervaringen die ze de afgelopen twee jaar heeft opgedaan. En hoe ze, met vallen en opstaan vooral geleerd heeft schijt te hebben in een hectische wereld met veel onzekerheden. Zoals men van Sanne gewend is een openhartige avond vol humor en muziek. Maar ook de minder leuke kanten van het leven blijven niet onbesproken.

Wulf toert op zijn beurt langs de grote clubs in het land. Het is voor de zanger reeds zijn derde club tour in zijn nog relatief korte carrière waarin hij grote successen kent met singles als Mind made up, All things under the sun, en Switching Gears.


There is no ads to display, Please add some


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑