Overigen

Published on januari 31st, 2019 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Internationale dj’s Red Light Radio duiken in platencollectie Beeld en Geluid

De meest uitgebreide platencollectie van Nederland kleurt rood! Op 6 februari zendt Red Light Radio tussen 11:00 en 15:00 uur live uit vanuit het depot van Beeld en Geluid. In het programma Red Light Radio from the Archive duiken vier internationale dj’s in het archief en verzorgen een set met platen uit de Beeld en Geluid collectie. Dit jaar zullen in totaal zestien dj’s vanuit het archief hun favorieten draaien.

Red Light Radio from the Archive

Voor de eerste editie op 6 februari zijn dj’s Gilb’r, Kléo, Robert Bergman en Femke Dekker (Loma Doom) het archief in gedoken om hun persoonlijke vondsten met luisteraars te delen. Laat je verrassen, ontdek het archief en kijk en luister mee. Red Light Radio verzorgt een livestream vanuit het Beeld en Geluid archief die te volgen is via Facebook.

Hergebruik van audiocollecties

Red Light Radio from the Archive is onderdeel van RE:VIVE. Een initiatief van Beeld en Geluid dat archieven en muzikanten samenbrengt om nieuwe producties te maken, gebaseerd op en geïnspireerd door audiocollecties. Beeld en Geluid’s RE:VIVE is al drie jaar lang een resident van Red Light Radio.

Luister op 6 februari mee via www.redlightradio.net of kijk voor meer informatie en de videoportretten van de dj’s op www.beeldengeluid.nl/redlightradiofromthearchive


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑