Pop & Rock

Published on maart 12th, 2019 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Dido op 24 november naar AFAS Live

De Britse zangeres Dido komt op zondag 24 november naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De show staat in het teken van haar afgelopen vrijdag verschenen nieuwe album Still On My Mind. Het is haar eerste tournee sinds 15 jaar. De kaartverkoop voor de show in AFAS Live start 15 maart om 10 uur via Ticketmaster.

Voor het eerst in 15 jaar gaat Dido weer op tournee. De tournee staat in het teken van haar afgelopen vrijdag verschenen nieuwe en vijfde album Still On My Mind. In haar nieuwe show speelt de zangeres nummers van haar nieuwe album, maar ook megahits als Thank You, Here With Me, White Flag en Life For Rent.

Op het nieuwe album Still On My Mind combineert Dido haar kenmerkende stemgeluid met haar liefde voor hiphop en folkmuziek. Zoals op eerder werk worden de nummers vooral gevoed door elektronica en een goede beat. Het album nam ze dan ook, net als eerder materiaal, op met haar broer en Faithless-oprichter Rollo.

Dido omschrijft het maken van het album als: “An absolutely magical experience. I wanted to capture the feeling I still get from listening to music, just that rush like you don’t need anything more than this”.

Met meer dan 40 miljoen verkochte albums wereldwijd is Dido één van de best verkopende artiesten uit het Verenigd Koninkrijk. Zowel het album No Angel als Life For Rent staan nog steeds in het rijtje van best verkochte albums aller tijden uit het Verenigd Koninkrijk.

DIDO – TOUR 2019

  • Zondag 24 november | AFAS Live, Amsterdam
  • Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €54.88,- (excl. servicekosten)
  • Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/dido
  • De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 15 maart om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm)

There is no ads to display, Please add some


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑