Pop & Rock

Published on december 20th, 2018 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Extra concert Ariana Grande in Ziggo Dome

Wegens groot succes heeft multi-platina verkopende superster Ariana Grande zojuist een extra concert in de Ziggo Dome aangekondigd. In het kader van haar Sweetener World Tour geeft de zangeres nu ook op 11 september een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit extra concert start binnen enkele minuten via Ticketmaster.

De tour staat in het teken van Ariana’s meest recente album Sweetener en doet in Europa 19 verschillende steden aan. Sweetener is het vierde studioalbum van de Amerikaanse zangeres met daarop hits als God Is a Woman, Breathin en No Tears Left To Cry. Het album belandde op nummer één in de Billboard 200 Album Chart en werd door NME geprezen en beschreven als “a confident, accomplished, sometimes left-field collection of pop bangers”.

Hoewel Sweetener zijn eerste levensjaar nog niet heeft voltooid, werd er een paar maanden na de release van dit album alweer nieuw materiaal naar buiten gebracht. Vorige week kwam Ariana’s nieuwste paradepaardje Imagine uit, van een nog te verschijnen vijfde album. Het is de opvolger van single Thank U, Next, die op nummer één terechtkwam in de Billboard Hot 100, het record voor Most Spotify Streams for a Song By A Female Artist in a Single Week acuut doorbrak, en het werd tevens door Grande gehint als titelsong van het verwachte album.

Qmusic presents ARIANA GRANDE – Sweetener World Tour

  • Woensdag 11 september, 2019, Ziggo Dome – Amsterdam EXTRA CONCERT
  • Vrijdag 23 augustus 2019, Ziggo Dome – Amsterdam
  • Zaterdag 24 augustus 2019, Ziggo Dome – Amsterdam
  • Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf €50,40,- (incl. servicekosten)
  • Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/arianagrande
  • De kaartverkoop voor het extra concert is zojuist van start gegaan via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm)

There is no ads to display, Please add some


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑