Pop & Rock

Published on maart 11th, 2019 | by Redactie Timpaan Muziek

0

John Mayer op 9 oktober 2019 naar Ziggo Dome, Amsterdam

John Mayer geeft in het kader van het Europese deel van zijn World Tour 2019 op 9 oktober een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 15 maart via Ticketmaster.
De Amerikaanse gitarist en singer-songwriter John Mayer heeft vandaag het Europese deel van zijn World Tour 2019 aangekondigd. De Europese tour gaat van start op 1 oktober in Stockholm en eindigt op 18 oktober in Manchester. Op woensdag 9 oktober doet de tournee de Ziggo Dome in Amsterdam aan.

Het intercontinentale deel van John Mayer’s wereldtournee begint op 23 maart in Nieuw-Zeeland en Australië. Vervolgens speelt hij met zijn band Dead & Company een aantal shows in de Verenigde Staten. In juli gaat zijn solo-tournee van start, waarmee hij in het najaar dus ook in Europa te zien is.

Tijdens zijn World Tour 2019 komen zowel nieuwe songs als oude John Mayer-favorieten aan bod. Zo brengt John tijdens het avondvullende programma onder andere zijn nieuwe single I Guess I Just Feel Like ten gehore, maar ook zijn gigantische hits als New Light, Gravity, Love On The Weekend, Heartbreak Warfare, Daughters, Waiting On The World To Change en Your Body Is A Wonderland. Zijn set bestaat deze avond uit twee delen, waarop de zanger je meeneemt op een muzikale reis door zijn uitgebreide oeuvre.

John Mayer won in zijn glansrijke carrière zeven Grammy Awards, stond zeven keer op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Top Rock Albums-hitlijst en wist met maar liefst 25 verschillende songs de Top Rock Songs-chart te beklimmen. In 2018, toen hij aan het werk was aan de opvolger van succesplaat The Search For Everything, bracht hij het nummer New Light uit, die inmiddels gecertificeerd is als gouden plaat. Datzelfde jaar speelde hij in totaal voor ruim 500.000 fans met zijn band Dead & Company en lanceerde hij zijn succesvolle, wekelijkse Instagram Live-show op de zondagavond.

Van dinsdag 12 maart 10.00 uur tot donderdag 14 maart 10.00 uur is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen in de speciale American Express presale via www.ticketmaster.nl/americanexpress. Vanaf 13 maart starten er ook nog andere exclusieve pre-sales waarvoor fans zich kunnen inschrijven via JohnMayer.com.

Qmusic presents JOHN MAYER

  • World Tour 2019
  • Woensdag 9 oktober 2019 | Ziggo Dome, Amsterdam
  • Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €56,- (incl. servicekosten)
  • Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/johnmayer
  • De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 15 maart om 12:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm)


There is no ads to display, Please add some


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑