Pop & Rock

Published on februari 7th, 2019 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Jon Bryant ontsnapt aan sekte

In 2015 sloot Jon Bryant zich aan bij een sekte. In de korte tijd dat Bryant lid was deed hij inspiratie op voor zijn nieuwe album Cult Classic dat op 17 mei wordt uitgebracht via Nettwerk Music Group / V2 Records. De nieuwe single Did What I Did zet de toon voor het nieuwe album waarop Bryant deze korte, maar intense periode beschrijft.

“Vanaf het moment dat ik de kelderfaciliteit van de sekte in liep tot de dag dat ik wegging voelde ik me getransformeerd en verlicht. Geen enkele sekte zal ooit zeggen dat ze een sekte zijn, maar ik voelde al snel dat ik erg voorzichtig moest zijn”, verteld Jon. Daardoor besloot Bryant dat het beter was om op veilige afstand te blijven en zichzelf niet volledig over te geven aan de organisatie.

“Een paar maanden nadat ik lid was geworden begon ik mezelf te distantiëren van de groep. Ik wilde nog steeds betrokken zijn omdat het mijn liefde voor leren voedde, maar wist dat er iets niet klopte. Nadat ik vreselijke verhalen over de organisatie las heb ik eindelijk alle banden verbroken en schreef ik alles van mezelf af op mijn nieuwe album, Cult Classic” aldus Bryant.

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑