Pop & Rock

Published on december 4th, 2018 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Mark Ronson brengt single uit met Miley Cyrus: Nothing Breaks Like A Heart

In 2014 verbrak Mark Ronson met de megahit Uptown Funk ft. Bruno Mars het ene record na het andere. Nu is de producer terug met een nieuwe single, met een andere wereldster. Voor Nothing Breaks Like a Heart, de eerste single van zijn aankomende studio-album, werkte Mark Ronson samen met niemand minder dan Miley Cyrus. De track en video zijn vanaf vandaag beschikbaar.

Mark Ronson en Miley Cyrus schreven beiden mee aan Nothing Breaks Like A Heart, Ronson produceerde de single zelf. De opzwepende video bij de track werd geschoten in Kiev (Oekraïne) en geproduceerd door Romain Gravas, die ook video’s maakte voor onder andere M.I.A., Jay-Z en Kanye West en al twee MTV Video Music Awards won.

In 2018 heeft Mark Ronson al een aantal grote hits op zijn naam staan. Hij schreef mee aan de nummer één track Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper en bracht – als onderdeel van het duo Silk City met Diplo – samen met Dua Lipa de single Electricity uit. In het verleden werkte Ronson samen met iconische namen als Amy Winehouse, Paul McCartney, Lady Gaga, Adele, Lorde en vele anderen.


There is no ads to display, Please add some


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑