Metal

Published on september 7th, 2018 | by Redactie Timpaan Muziek

0

SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators op 24 februari naar AFAS Live

Op zondag 24 februari komt SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De show is onderdeel van de Living The Dream Tour die in het teken staat van het nieuw te verschijnen gelijknamige album. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start maandag 17 september om 10uur via Ticketmaster.
SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators brengen op 21 september hun nieuwe album Living The Dream uit via SLASH zijn eigen label Snakepit Records in samenwerking met Roadrunner Records. De eerste single van het album Driving Rain verscheen al eerder. Living The Dream is het vierde solo album van SLASH en het derde samen met Myles Kennedy (zang), Brent Fitz (drums), Todd Kerns (bas & zang) en Frank Sidoris (gitaar & zang). De Living The Dream Tour start deze maand in Amerika en komt in februari naar Europa. Hieronder een volledig overzicht van de Europese tourdata.

Voor Living The Dream hebben SLASH en zijn band opnieuw samengewerkt met producer Michael “Elvis” Baskette die eerder ook werkte met Alter Bridge, Iggy Pop en Incubus. De vorige albums World On Fire en Apocalyptic Love kwamen binnen in de top 10 in twaalf verschillende hitlijsten wereldwijd en leverden de band drie nummer één hits op U.S. Rock Radio op.

SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS – LIVING THE DREAM TOUR

  • Zondag 24 februari | AFAS Live, Amsterdam
  • Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €52,- (excl. servicekosten)
  • Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/slash
  • De kaartverkoop voor het concert start maandag 17 september om 10uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm)

There is no ads to display, Please add some


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑