Pop & Rock

Published on april 12th, 2019 | by Redactie Timpaan Muziek

0

The Darkness onthullen “Easter Is Cancelled” en touren door Europa

The Darkness brengt een gloednieuw album “Easter is cancelled” op 4 oktober uit. The Darkness heeft ook aangekondigd dat ze hun boodschap over het land zullen verspreiden tijdens een volledige Europese headline tour deze winter, te beginnen in november 2019.

The Darkness zal de Melkweg spelen in Amsterdam op 24 februari 2020. Tickets zijn beschikbaar voor fans die nu in voorverkoop zijn, met pre-orders voor het aanstaande album, en kaartjes zijn vandaag in de verkoop gegaan.

The Darkness zijn vreugdevolle krijgers. Easter Is Cancelled ziet de vier maestros beginnen aan hun meest ambitieuze zoektocht tot nu toe. Hun muzikale opus wordt binnenkort in de gehoorgangen van rockfans over de hele wereld wordt gestoken, en een tournee die letterlijk de zielen van iedereen die meedoet zal doen herleven. Doe mee met The Darkness in hun missie om de controle terug te nemen van de dwazen en leugenaars die beweren ons te leiden. Marcheer mee vooruit in de zonovergoten hooglanden van inclusiviteit, samenzijn en ‘rock’n’roll fellowship’.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑