Pop & Rock

Published on januari 11th, 2019 | by Redactie Timpaan Muziek

0

Tusky kondigt nieuwe EP aan

2019, let’s go! Tusky komt binnenkort met nieuwe muziek op de ‘Love Love Love EP’. Vijf nieuwe songs, waarvan er vier gewijd zijn aan de liefde… en eentje aan haat, pure haat. Want balans, dat moet er wezen. Samen met de EP-aankondiging is vandaag de release van hun nieuwe single en video Mormor. Love Love Love verschijnt op 3 mei via V2 Records, waarna de band ook weer op tour zal gaan in support van de EP.

We namen de EP op rondom kerst en we dachten: “Fuck it, de wereld kan wel wat liefde gebruiken.” Daarnaast wordt er weer een Woodstock georganiseerd dit jaar en we wilden absoluut geen zomer vol liefde mislopen. Aangezien het goede niet zonder het slechte bestaat schreven we ook een liedje over haat, want boos, dat zijn ook wij zo nu en dan.

2018 was voor Tusky fantastisch! Met shows op Noorderslag, Zwarte Cross, Sniester, Jera on Air, Madnes en nog een stuk of 20 festivals. Twee clubtours met een paar uitverkochte shows en een rondje van 6000 kilometer door heel Europa met ‘best buds’ Black Peaks.

De band bestaat nog altijd uit Alfred van Luttikhuizen, Sjors Bompa, Bas Allein Richir en Crucial Chris. Ze hebben het nog steeds gezellig. Het recept is onveranderd, maar toch anders. Medio april gaat Tusky weer op pad langs de clubs en festivals. De ‘Love Love Love Tour’ start begin mei.

Love Love Love Tour

02 mei | Dynamo, Eindhoven
03 mei | dBs, Utrecht (officïele release, EP incluis ticket)
09 mei | Vera, Groningen
10 mei | Molotow Skybar, Hamburg
11 mei | Druckluft, Oberhausen


There is no ads to display, Please add some


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑