Timpaan Muziek werkt mee aan escaperoom

In Voorschoten bestaat er een escaperoom met als thema “De verdwenen journalist”. Prominent in beeld is een fictief magazine. Dit magazine is geschreven en ontworpen door de redactie van Timpaan Muziek.

De omschrijving van de escaperoom is:

“Een uur voor de deadline van een muziektijdschrift ontbreekt nog één pagina. De werkplek waar de muziekjournalist normaal gesproken zit te werken is verlaten. Voor zijn verdwijnen heeft de journalist nog verschillende aanwijzingen achtergelaten. U staat er op de verlaten redactie alleen voor. Samen met uw eveneens net begonnen collega’s heeft u een uur om de pagina op de juiste manier te vullen. Lukt het u om de deadline te halen en om erachter te komen waar onze journalist is?”

De escaperoom is geschikt voor alle leeftijden, waarbij kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene naar binnen kunnen. Het aantal deelnemers kan varieren. De kamer is te spelen met twee tot zeven spelers, het grootste speelplezier heeft u met drie tot vier deelnemers. Indien u wilt boeken voor een grotere groep kunt u contact opnemen via puzzleenescapegamesvoorschoten@outlook.com.

Nieuwsgierig geworden? De website waar de reservering te maken is voor deze escaperoom is Timpaan Escape.